lunes, 4 de octubre de 2010

Colectivo de Vila-real

EUPV S’OPOSA A LA GESTIÓ PRIVADA DE LES PISCINES DE VILA-REAL

Manuel Vilar, Coordinador d'EUPV, considera que la gestió privada de les piscines del terme no augmentarà la qualitat del servei per als ciutadans i ciutadanes, però si el preu per a gaudir d'aquesta infraestructura.

El coordinador critica que l'ajuntament tinga la intenció de privatitzar la gestió de les piscines de Vila-real, que fins ara han sigut públiques, “Com sempre el PP, defensat el sector privat, podrien externalitzar l'alcaldia, i segurament així ens alliberaríem d'un alcalde que va a arruïnar la nostra localitat”.

“la despesa en el manteniment i millora de la piscina coberta ha sigut de 103.000 euros, diners que han eixit de les butxaques de tots el contribuents, si la despesa ha sigut pública les piscines ha de ser públiques i no gestionades per empreses privades”, argumenta el representant de la formació d'esquerres a Vila-real.

Vilar considera un xollo per a l'empresa privada, la política de l'actual equip de govern, que corre amb els gastes de millora de la piscina, per a regalar-la immediatament després, per que el sector privat guanye diners”, i continua, “tots paguem per que ells guanyen diners, des d'EUPV no podem estar d'acord”, sentencia.

El portaveu d'EUPV a Vila-real afirma que nosaltres sempre defensarem la gestió pública, no entenem perquè s'argumenta que amb una gestió indirecta augmentarà la qualitat del servei, da on es trauen aquesta idea, a altres pobles on és així, l'única diferència notable està en els preus, molt més elevats en el cas privat, i no en la qualitat”.

Castelló, 04 d’octubre del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario