miércoles, 13 de octubre de 2010

Comarques del Nord

Marina Albiol (EU): “La festa no s’acaba mai amb Fabra i amb les performances vergonyoses del PP”

La diputada autonòmica d’EUPV ha criticat durament “tota la parafernàlia insultant que està preparant el PP per a rebre a Carlos Fabra de nou a la vida pública el pròxim dissabte. És cert, com deia el propi Ricardo Costa -qui també sap molt d’imputacions judicials-, que la festa no s’acaba mai en el PP; això sí, la festa que fan per a celebrar sembla que imputacions judicials i implicacions dels seus càrrecs en casos de corrupció, com per exemple la de Fabra”.

Albiol ha reclamat un dia més que el PP “prenga consciència de la situació i suspenga d’immediat un acte que sols va adreçat a fomentar un poc més, si cap, la megalomania de Fabra i donar per bones les seues anades i tornades als jutjats”.

Esquerra Unida, a més, ha criticat de nou que per a celebrar aquest acte, el PP empre un lloc públic com és l’Auditori i el Palau de Congressos de Castelló. “És intolerable aquest ús i esperem que si, obstinats, mantenen aquest acte de complaença i glòria a Fabra, el destinen a un recinte privat”, reclama.

València, 13 d’octubre de 2010

GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario