jueves, 28 de octubre de 2010

Comarques del Nord

EUPV S’OPOSA A LA PRIVATITZACIÓ DEL TRAM

La diputada autonòmica d'EUPV, Marina Albiol, critica durament la política privatitzadora del Consell amb el TRAM de Castelló i exigeix al PP que aporte la inversió pública necessària per a seua construcció. “No és tolerable que després d'anys d'endarreriments sense justificació, l'única solució del govern popular, siga vendre la construcció TRAM a un empresa privada”.

Albiol qüestiona la decisió del Conseller d'Infraestructures, Mario Flores, de deixar en mans de la iniciativa privada la construcció del TRAM en l'àrea metropolitana de Castelló. “L'argument utilitzat per Flores de manca de diners no és plausible, s'han gastat els diners a mans plenes, sense cap control en macroesdeveniments amb una rendibilitat més que qüestionable, com la F-1, però en canvi no tenen per a desenvolupar un servei de transport de qualitat a Castelló”, i recrimina, “solament és una excusa que no convenç a ningú per a posar en mans privades la construcció d'un servei públic”.

La diputada critica la política del Consell en relació al TRAM de Castelló, i considera que els pagans d'aquest desgavell són els ciutadans i ciutadanes de Castelló. “En els últims anys no han volgut gastar-se un euro en una infraestructura molt necessària i urgent per a la ciutadania de les nostres comarques, tots els dies hem de patir els problemes de connexió i mobilitat de l'àrea metropolitana, tot per la falta d'interès del Consell”.

La diputada considera un greuge comparatiu amb les altres províncies l'esforç inversor del Consell a Castelló, “sempre sota mínims, solament han sigut capaços de construir 1,5 kilòmetres amb diners públics a l'àrea metropolitana de Castelló en els últims anys, unes xifres irrisòries”.

Castelló, 28 d'octubre de 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario