viernes, 8 de octubre de 2010

Comarques del Nord

EUPV DENUNCIA QUE EL TRAM POT SER UN PERILL PER ALS ESTUDIANTS DE L’IES DEL GRAU

La diputada autonòmica d'EUPV, adverteix del perill del TRAM al seu pas l' institut del Grau de Castelló per la desaparició d'una tanca de seguretat que impedeix que es travesse l'Avinguda del Mar.

Albiol ressalta que en aquestos moments existeix una tanca que impedeix que els estudiants travessen l'avinguda del mar i es cometan imprudències amb greu perill per a la integritat física dels joves.

“El problema és que amb la construcció de la plataforma del TRAM per l'Avinguda del Mar al seu pas per l' institut del Grau”, informa la portaveu d'EUPV, “aparentment aquesta mesura de protecció desapareix ja que no es recollida en el projecte del TRAM, amb el conseqüent perill que comporta”.

La diputada considera oportú que l'ajuntament i la direcció de l' institut amb els pares i mares dels alumnes, tinguen reunions, amb l'objectiu de consensuar una solució satisfactòria per a tots. “No considerem adient que es prenguen mesures unilaterals per part de l'equip de govern popular, és necessari escoltar a les parts implicades perquè aporten el seu punt de vista”, apunta.

La portaveu d'esquerres considera que és imprescindible que el projecte del TRAM no ignore elements de seguretat tan evidents i necessaris, i critica la falta de previsió per part dels responsables municipals. “Un nou element de transport mai pot significar un perill o una minva de la seguretat dels estudiants i estudiantes de l'IES Miquel Peris i Segarra”, finalitza.

Castelló, 08 d'octubre del 2010

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario