viernes, 8 de octubre de 2010

Colectivo de Vila-real

EUPV CRITICA ELS BARRACONS ETERNS DE L’ INSTITUT TÀRREGA

Manuel Vilar, Coordinador local d'EUPV a Vila-real, urgeix a l'ajuntament que pressione a la Conselleria d'Educació perquè desaparegan els barracons de l' institut Tàrrega.

El coordinador local considera inadmissible que faça molts anys que l’ institut Tàrrega té aules prefabricades, “sense que el PP haja fet res per remeiar la situació”, i continua, “pareix que vulguen que ens acostumem i els vegem com un fet habitual. Com un element normal i admissible del sistema educatiu, i això no es pot tolerar”, critica.

Per a Vilar, és necessari la construcció d'un nou centre educatiu a Vila-real o l'ampliament, d'un dels existents, perquè és obvi, com demostra l'existència de barracons, que en aquests moments els edificis no poden absorbir tota la demanda. “Les instal·lacions educatives no creixen al mateix ritme que la població, i provoca que els centres se saturen”, apunta.

A juí del coordinador local, les autoritats educatives i l'Ajuntament governat pel Partit Popular, haurien de treballar per que els xiquets i xiquetes de la nostra localitat gaudiren d'una educació digna i en condicions. “Actualment els estudiants de l' institut han de suportar condicions tercermundistes impròpies d'una democràcia avançada com se suposa és la nostra”, assegura.

El portaveu d'esquerres a Vila-real considera que el Partit Popular amb las seua política educativa no està fent res per pal·liar el problema dels barracons, tot el contrari, les mesures preses pel nostre veí Font de Mora, disminuint el nombre de professors i asfixiant econòmicament l'educació pública desgraciadament agreujarà la situació de l'ensenyament a Vila-real”.

Castelló, 07 d'octubre del 2010

GABINET DE PREMSA d'Esquerra UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario