jueves, 1 de julio de 2010

Comarques del Nord

ALBIOL: “O L’AJUNTAMENT DE CASTELLÓ O EL CONSELL MENTEIX EN RELACIÓ AL CENTRE DE CONVENCIONS”

Marina Albiol, diputada d'EUPV, considera “esperpèntiques” les declaracions del vicealcalde de Castelló, Javier Moliner qui contradiu les respostes donades pel Consell a les preguntes formulades per Esquerra Unida. “Una eixida desesperada, per tapar el ridícul que estan fent amb el Centre de Convencions. Exigim aclariments perquè tots dos no poden tindre raó al mateix temps”.
“Si la resposta del Consell respecte al Centre de Convencions era d'esglai, la de l'Ajuntament de Castelló, per boca del vicealcalde Moliner és pròpia d’un esperpent”, critica la portaveu d'esquerres, qui afegeix: “a veure si s'aclareixen d'una vegada. És tota una vergonya que des de l'ajuntament es vullga tapar el sobrecost amb sofisteria barata”, critica Albiol.
Segons la diputada d’EUPV, “algú menteix en l'assumpte del Centre de Convencions, el Consell o l'Ajuntament de Castelló, no hi a mes voltes. O es tenen els terrenys assegurats per a quan siga oportú, com ha afirmat Moliner, o no es tenen, tal i com va assenyalar la Conselleria. O estem davant d'un únic projecte sotmès a modificacions o tan sols d'un avantprojecte de 100 milions, i tot això per ara, perquè reconeixen que pot encarir-se més al projecte d'execució”.
La representant d'esquerres considera “intolerable” que el representant del Partit Popular a l'Ajuntament de Castelló, Javier Moliner, diga que els canvis en el projecte són solament atribuïbles a l'arquitecte, contradient així al Consell, com si això els restara culpa en l'encariment del projecte”. Albiol recorda que com a representants públics “són ells els que han de vigilar i controlar tot el procés, però estan deixant fer al seu arquitecte estrella el que li dona la gana, fent caixa per un estudi privat”.
Per a la diputada tot allò relacionat amb Calatrava i el Centre de Convencions “és un autèntic desgavell, i ja no saben com eixir-ne sense fer el ridícul més espantós. Van vendre un macroedifici a la ciutadania sense tindre un euro, ni terrenys on alçar-lo, ni data fixada, i tot, contractant l'arquitecte més car, Calatrava”.
Albiol finalitza: “un govern responsable, destinaria els 100 milions d'euros del cost actual a promoure l'ocupació i eradicar l'atur del País Valencià, i no en construir tres edificis faraònics que costaran ni es sap, amb no se sap ben bé quin fi”.

Castelló, 01 de juliol del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario