martes, 27 de julio de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA EXIGEIX AL CONSELL ELS CENTRES DE SALUT PENDENTS DE CASTELLÓ

Marina Albiol, diputada d'EUPV, acusa al Partit Popular d'incomplir reiteradament els pressupostos en matèria de centres de salut a les comarques del nord i considera que no “són més que paper mullat que no tenen cap intenció de complir”.

Albiol considera que és absolutament inacceptable que poblacions com Vinaròs, Borriana, Onda, Castelló, Orpesa i Peníscola “esperen infraestructures sanitàries molt necessàries que no apleguen mai”, i exigeix, que el conseller de sanitat Cervera, explique exactament “on s'han gastat els diners pressupostats per a centres de salut que mai s'han construït i donat servei a la ciutadania”.

La representant de la formació d'esquerres recorda que algunes d'ells es troben pressupostats de manera reiterada des de l'any 2007 en tots els pressupostos del Consell, “sense que a dia d'hui cap d’ells done servei, com són els centres de salut de Borriana II i Vinaròs II, i el centre auxiliar de Peníscola”. “Una autèntica vergonya, que es repeteix any darrere any, estan prenent el pel a tots els ciutadans i ciutadanes d'aquestes terres”, recrimina.

La portaveu d'Esquerra Unida acusa al PP de deixar abandonada la sanitat a Castelló per falta d'interès en potenciar el sector públic, “els diners que maneja el Consell es van cap a altres activitats molt menys bàsiques i necessàries, però molt més costoses com els grans esdeveniments” i finalitza afirmant que el Partit Popular, “ha perdut tota la credibilitat i confiança en la ciutadania amb les seues mentides constants”.


Castelló, 27 de juliol del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA


No hay comentarios:

Publicar un comentario