miércoles, 21 de julio de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA ACUSA AL PP DE PRESSIONAR AL TC EN L’ASSUMPTE DEL PARANY

Marina Albiol, diputada d'EUPV, reclama que aquesta tardor el Consell pose tots els medis necessaris per aplicar la llei als paranyers i no es dedique a pressionar de forma vergonyosa a un òrgan judicial com es el Tribunal Constitucional. “No es pot demanar, mitjançant mocions, que els plens se salten la llei a la torera, tal i com pretén el Partit Popular”, afirma.


Esquerra Unida considera intolerable que des del Partit Popular es comence una campanya de pressió cap al Tribunal Constitucional, per aconseguir una sentència favorable. “Ells saben, els primers, que la reforma de la llei, contravé normativa superior, tant europea com estatal, que protegeix les aus migratòries que passen tots els anys pel nostre territori, aquesta iniciativa no és més que una forma burda de pressionar i condicionar la decisió del tribunal, una actitud intolerable en democràcia”.

“El Partit Popular s'està col·locant en una situació perillosa”, argumenta la portaveu d'Esquerra Unida a les comarques del nord, “en el seu dia va promoure una llei contrària a dret, recolzada pel BLOC i el PSPV, els tres volien extraure rendiment electoral i vots amb aquesta qüestió, no els va importar el que inevitablement ocorreria després”, i continua afirmant, “ara pretén presentar mocions en tots el ajuntaments en favor d'una modalitat de caça que està sent qüestionada pel Tribunal Constitucional, per massiva i indiscriminada, continuant amb la seu política de confrontació i divisió”.

Al parer de la diputada d'esquerres el que ha de fer el PP en el govern de la Generalitat “és vetllar d'una vegada per totes pel compliment de la llei i el dret, i impedir aquesta propera temporada de caça que els paranyers continuen caçant amb la complicitat de les autoritats”, i recorda que “la reforma de la llei està suspesa fins no es pronuncie el TC, i no pot donar cobertura als paranyers”.


Castelló, 21 de juliol de 2010

GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA




No hay comentarios:

Publicar un comentario