jueves, 29 de julio de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA DE CASTELLÓ ANUNCIA UNA CAMPANYA CONTRA LA REFORMA LABORAL DEL PSOE

Marina Albiol, diputada d'EUPV, considera la reforma laboral que hui es comença a tramitar al Congrés dels Diputats un retrocés històric dels drets conquerits en matèria laboral durant els últims decennis. “El temps col·loca a cadascú en el seu lloc, i definitivament, els socialistes han demostrat reiterades vegades, que no es pot esperar d'ells veritables polítiques econòmiques d'esquerres, sinó tot el contrari, mesures contra la classe treballadora”.

La diputada afirma que estem vivint l'ofensiva neoliberal més sagnant dels últims 20 anys contra el sistema de benestar, i anuncia que la seua formació va a centrar la seua activitat en engegar una campanya en defensa dels drets amenaçats dels treballadors i treballadores. “El PSOE ha mostrat com tantes altres voltes las seua veritable cara, i ha traït els interessos dels més necessitats, en benefici de les grans fortunes, demostrant la greu salut de la nostra democràcia i el triomf de la dictadura dels mercats”, denuncia.

La portaveu d'esquerres considera que la classe treballadora ha de donar una contundent resposta en el carrer a la reforma laboral, demostrant el seu rebuig i enuig el dia 29 de setembre en la vaga general. “Esquerra Unida estarà i treballarà al costat dels sindicats per aconseguir una jornada de lluita històrica, amb una participació massiva”.

Albiol considera que ací, a Castelló i al País Valencià, la situació és més preocupant si cap, “l'ofensiva de la dreta contra la classe treballadora és doble, des de Madrid amb un PSOE defensor del capital i dels mercats i des de València amb un PP corrupte, enemic del sistema públic i venut a l'empresa privada”. “Cal donar una resposta veritable d'esquerres, que actualment solament representa EUPV, perquè a la fi, en els temes crucials, tant el govern socialista com el popular no són més que els gerents i defensors del capital”, finalitza.



Castelló, 29 de juliol del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA




No hay comentarios:

Publicar un comentario