viernes, 16 de julio de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA CRITICA QUE EL PP HA CLAUDICAT EN LA GESTIÓ DEL FEM DEIXANT INJUSTAMENT LA RESPONSABILITAT EN ELS MUNICIPIS

Marina Albiol, diputada d'EUPV, recrimina que si el Consell no dona solucions, els pobles no tenen més remei que buscar-se la vida com poden, i critica la posició d'Aparici d'eludir responsabilitats. “Ara resulta que no te res a veure amb la gestió del fem en les nostres comarques, sorprenent”, ironitza.

La diputada considera que en aquests moments el Consell “és incapaç de donar solucions als problemes del residus urbans, i senzillament, va a deixar a cada poble a la seua sort, quan son ells mateixos els que han generat aquesta situació ma una falta de treball i previsió de jutjat de guàrdia, que es veia vindre des de fa anys”.

“L'actitud d'Aparici pareix completament intolerable”, comenta la portaveu d'esquerres a les comarques del nord, “desprès d'haver portat amb el seu partit a una situació insostenible a molts pobles de Castelló en qüestió de residus, ara no vol saber res, i es desmarca, com si no tingues cap responsabilitat”, i finalitza dient, “fugir no és una manera seriosa d'enfrontar-se als problemes, i menys en tot un vicepresident de la diputació, la Diputació i el Consell tenen l'obligació de solucionar aquest problema que ells mateixos han generat”.

La representant d'Esquerra Unida afirma que si finalment els municipis han de portar el seu fem a Catalunya per falta de solucions per part del Partit Popular, “suposaria un enorme descrèdit per a la Generalitat i la prova mes patent de la seva incompetència en matèria de residus”.

Albiol recrimina que si el Consell no dona solucions, “els pobles no tenen més remei que buscar-se la vida com poden, perquè el que no poden es fer-lo desaparèixer per art de màgia, alguna solució hauran de trobar, perquè fins a finals del 2011 no estaran operatius els abocadors de Cervera i la Vall d'Uixò”.




Castelló, 16 de juliol del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA




No hay comentarios:

Publicar un comentario