viernes, 9 de julio de 2010

Comarques del Nord

EUPV DEMANA LA COMPAREIXENÇA DE FONT DE MORA EN LES CORTS PEL RETALL EN L’EOI

Marina Albiol, diputada d'EUPV, considera senzillament inassolible el retall de més de 500 places de l’Escola Oficial d’Idiomes anunciat pel Consell i demana explicacions al Conseller Font de Mora del perquè de mesures tan dràstiques.

“No s’entén, ja que es tracta d’estudis tremendament demandats”, argumenta la portaveu d’Esquerra Unida a les comarques del nord, “reduir en 7 grups l’oferta d’angles a més del número de professors com és la intenció del Consell, és una barbaritat que aniran en perjudici de la qualitat dels estudis oferits. Es per això que tenim previst demanar la compareixença del Conseller perquè done les explicacions adients” apunta.

Albiol recrimina que la gent que vulga estudiar un idioma i es trobe fora en el procés d’admissió, “cosa gens difícil amb el retall, no tindrà més remei que anar a centres privats d’idiomes i pagar matrícules molt més cares” i afegeix que Font de Mora “està buidant l’escola pública per engronsar el sector privat”.

La diputada considera una “absoluta hipocresia per part de Font de Mora que amb una mà vaja amb el discurs de potenciar l’anglès a infantil i primària en detriment del valencià mentre que amb l’altra mà deixà fora dels estudis d’angles a molts ciutadans i ciutadanes en l’escola oficial d’idiomes”. “La política educativa d’aquest senyor és una autèntica irracionalitat i incoherència”.

“Ens preguntem si realment Font de Mora està en el seu càrrec per a potenciar i augmentar la qualitat de l’educació dels castellonencs i castellonenques” ironitza Albiol, “o per posar tots els entrebancs possibles i destruir les possibilitats de formació de la gent en un context de crisis i atur”.


Castelló, 09 de juliol del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario