jueves, 8 de julio de 2010

Comarques del Nord

EUPV CONSIDERA L’AEROPORT UN DESASTRE ECONÒMIC PER A LA PROVÍNCIA

Marina Albiol, diputada d'EUPV, considera que les paraules del director general d’Abertis, afirmant que l’aeroport de Castelló no serà rendible “fan evident una realitat que sols ignora el PP de Castelló, l’aeroport serà un desastre econòmic que haurem de pagar els castellonencs i castellonenques”.
La diputada d’Esquerra Unida lamenta que el Partit Popular de Castelló només treballa pel benefici de les empresa privada, la gran guanyadora en tot aquest que aquest desgavell, “a aquesta tant li fot si l’aeroport és rendible o no, ells guanyen de totes formes, l’única que perd és la ciutadania de Castelló”.
Per a Albiol, les paraules del director general d’Abertis “no fan sinó confirmar el que tots ja sabíem, que l’aeroport serà deficitari i aquest mal negoci ho pagarem entre tots”, i afegeix, “la decisió de construir una infraestructura d’aquest tipus no parteix d’un estudi seriós ni de d’una racionalitat política i econòmica sinó d’un capritx del senyor Fabra”.
La portaveu de la formació d’esquerres, recorda que es deurà pagar a l’empresa que gestionarà l'aeroport, sis euros per cada un dels viatgers previstos que no reba, sobre una previsió de 600000 a l’any. “Un negoci rodo per a ells, gracies al president de la Diputació, Carlos Fabra” puntualitza.
La diputada recrimina als dirigents de la Diputació de Castelló que juguen d’aquesta manera amb el pressupost obtingut dels impostos de tots i totes, i defensa que si els diners que hauran de pagar a l’empresa “foren de la butxaca del Partit Popular, del senyor Camps i Fabra i no de la dels contribuents, l’aeroport no es faria mai”.

Castelló, 08 de juliol del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario