martes, 20 de julio de 2010

Comarques del Nord

Marina Albiol (EU): “La imatge de brutícia de la cúpula de la Diputació de Castelló abasteix límits insondables”

La diputada autonòmica d’EUPV, ha realitzat aquestes declaracions en conèixer la investigació oberta pel fiscal en cap de l’Audiència Provincial de Castelló, contra Francisco Martínez, alcalde de la Vall d’Alba i actual president en funcions de la institució provincial, per un presumpte delicte de frau en el cens electoral del seu municipi. “Sembla que Martínez és un llest pupil de Carlos Fabra en tots els sentits perquè agafa el seu testimoni en la Diputació i ara sembla que també en els tribunals”, ha ironitzat Albiol, qui ha exigit la dimissió immediata de Martínez com alcalde i com a vicepresident de la Diputació.

Esquerra Unida critica durament “la imatge deplorable que ofereix la cúpula de la Diputació de Castelló, amb dos vicepresidents i un president amb processos oberts als tribunals per fets gravíssims. El PP no té ni la més mínima decència per permetre que açò passe. Tant Fabra com Vicent Aparici haurien estar fora dels seus càrrecs des de fa anys, i ara hauria de sumar-se-li Martínez”, recrimina Albiol.

La parlamentària d’esquerres considera que la Diputació de Castelló “ha perdut qualsevol credibilitat, sent governada per aquestos personatges funestos, summament perjudicials per a la societat i que embruten el nom de les institucions i de la política”.

València, 20 de juliol del 2010
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario