viernes, 23 de julio de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA DEMANA A L’ALCALDE DE CASTELLÓ QUE ES POSICIONE DAVANT LA CORRUPCIÓ

Carmen Carreras, diputada d'EUPV, considera que l'alcalde de Castelló deu donar explicacions de la situació que està travessant el Partit Popular amb greus problemes amb la justícia. “L'alcalde de Castelló s'està fent còmplice de la corrupció amb el seu silenci”, critica.

“Alberto Fabra, deu donar explicacions immediatament a la ciutadania de Castelló”, exigeix Carreras, “un silenci com el que estem vivint del principal càrrec polític de la nostra ciutat, a més de coordinador del PP al País Valencià, és una mostra clara de complicitat, que taca i embruta les institucions de Castelló”.

La coordinadora d'EUPV considera que és “absolutament escandalós el que està ocorren en els últims dies a les nostres comarques, tots els dies ixen noves informacions sobre els principal actors de la política del PP, 15 anys de presó per a Fabra, Martínez investigat per unflar el cens de la Vall d'Alba, i Aparici imputat per vessaments il·legals, tot un quadre, sense que ningú diga res”.

“Esperem declaracions”, recrimina la portaveu d'Esquerra Unida, “volem saber que pensa l'alcalde que les principals figures del seu partit a la diputació, Martínez, Aparici i Fabra, tingan comptes pendents amb la justícia, no és qualsevol cosa, la situació és molt greu”.

Al parer de la representant d'esquerres a Castelló el Partit Popular està perdent tota legitimitat, amb el seu menyspreu a les lleis, i a les mínimes normes de comportament democràtic, i considera la postura d'Alberto Fabra, “un insult als ciutadans i ciutadanes que observen amb preocupació l'ambient de corrupció que ha generat el PP”.

Castelló, 22 de juliol de 2010

GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA






No hay comentarios:

Publicar un comentario