viernes, 30 de julio de 2010

Comarques del Nord

ALBIOL: “CASTELLÓ NO NECESSITA UN CENTRE DE CONVENCIONS DE 100 MILIONS D’EUROS”

Marina Albiol, diputada d'EUPV, afirma no entendre que els grups polítics centren la seua atenció en plena crisi en un projecte tan poc transparent com el Centre de Convencions, Convencions amb més d'un 40% d'encariment de l'inicialment previst , i recorda que el seu grup a les Corts, ha sol·licitat tota la documentació al respecte per a estudiar els canvis introduïts, perquè “podríem no estar davant d'una desviació del pressupost inicial per raons tècniques sinó d'altres interessos”.

La portaveu d'esquerres critica les prioritats de BLOC, PP i PSPV, “molt allunyades de les verdaderes necessitats dels ciutadans i ciutadanes”, i continua, “per a ells no existeix la crisi, encara que el Centre de Convencions ens coste més de 100 milions, ací tot val mentre tinguem un edifici de Calatrava que ningú sap ben bé perquè servirà”.

La representant d'Esquerra Unida a les comarques del nord considera preocupant que tant el BLOC com el PSPV, “se sumen als deliris arquitectònics del Partit Popular, i estenguen un xec en blanc a l'arquitecte estrella del Consell, Calatrava, per què arruïni la Generalitat amb els seus pressupostos sense mesura”.

“Nosaltres també som exigents amb el Consell, però no per a demanar una infraestructura tremendament onerosa per a les arques públiques, Castelló no necessita un Centre de Convencions de 100 milions, volem un projecte més auster amb la despesa pública”, apunta la diputada. “Quan falten col·legis i els xiquets i xiquetes han d'estudiar en barracons, quan falten centres de salut i llits als hospitals, no es pot entendre la unitat que suscita un projecte de les característiques del Centre de Convencions ideat per Calatrava”, sentència.

“No estan gens clars el contes, ningú a donat explicacions del perquè de l'ampliació d'un edifici a tres, triplicar la superfície fins als 62.000 metres quadrats, el Partit Popular ha de d’explicar qui ha introduït aquests canvis i quins criteris ha seguit” argumenta Albiol. “No podem entendre que els grups polítics centren la seua atenció en un projecte tan poc transparent com el Centre de Convencions amb més d'un 40% d'encariment de l'inicialment previst”.


Castelló, 30 de juliol del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA




No hay comentarios:

Publicar un comentario