miércoles, 28 de julio de 2010

Comarques del Nord

ALBIOL:”AMB EL SEU SUPORT AL PARANY LA DIPUTACIÓ ÈS DECLARA ENEMIGA DEL MEDI AMBIENT”

Marina Albiol, diputada d'EUPV, considera que amb la connivència del PSPV, PP i BLOC en la defensa del parany, “la Diputació s'ha col·locat en contra del medi ambient, i tot per un grapat de vots”.

La portaveu d'Esquerra Unida a les comarques del nord, critica, la decisió del PP, PSPV i BLOC de defensar el parany i exigir la retirada immediata del recurs d'inconstitucionalitat presentat al TC. “En això perden el temps aquests tres partits que van votar una reforma contraria a dret de la llei de caça, en formular declaracions buides i condicionar decisions judicials”, i continua “més bé farien en resoldre els problemes dels castellonencs i castellonenques”.

Per a Albiol, “estem aplegant al tot val, tres grups politics, PSPV, PP i BLOC agafats de la ma per a pressionar descaradament al Tribunal Constitucional”, i recrimina, “per a altres qüestions més importants per a les nostres comarques mai es posen d'acord, però en cas del parany s’uneixen en aliança”.

Al parer de la representant d'esquerres, la situació del PSPV, i la seua defensa utilitària del parany és rocambolesca, “és el seu propi partit al govern qui va presentar el recurs d'inconstitucionalitat, els seus eurodiputats a Brussel·les no volen saber res del tema, conscients de la il·legalitat de la reforma de la llei valenciana de caça, tota una contradicció que deixa la defensa del parany per part del PSPV sense caps ni peus i en el terreny de la demagògia més barata”.

La diputada critica que tot aquest enrenou no té res a veure amb la defensa d'una tradició de caça, “sobrepassada pels temps i l'avanç de la nostra societat, sinó que es basa estrictament en el més pur i fred càlcul electoralista i exemplifica, fins a on poden aplegar determinats partits per un grapat de vots”.


Castelló, 28 de juliol del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA





No hay comentarios:

Publicar un comentario