miércoles, 21 de julio de 2010

Comarques del Nord

Marina Albiol (EU): “La vergonya més gran de Castelló està representada en els 15 anys de presó que la Fiscalia ha demanat per a Fabra”

La diputada autonòmica d’EUPV considera que la pena sol·licitada per la Fiscalia Anticorrupció demostra la gravetat dels delictes que se li imputen al president de la Diputació de Castelló. “D’aquesta situació Mariano Rajoy i el PP al complet són també responsables per no haver retirat de la vida política a Fabra fa anys. És insuportable tenir que tolerar a aquest personatge funest dia rere dia al front d’una institució provincial manca de tot tipus de credibilitat i que ha caigut en la ignomínia”.

Albiol ha assenyalat que la dimissió de Fabra “hauria de produir-se hui mateix, que no passe ni un sols dia més com a president de la Diputació, la qual, lamentablement, necessita altres depuracions, com les de Francisco Martínez i Vicent Aparici”.

La dirigent d’esquerres considera que la petició de la Fiscalia d’una pena de presó de 15 anys “significa moltes coses, una d’elles que els presumptes delictes comesos per Fabra són de molta gravetat, tal i com hem denunciat fins la sacietat des d’EUPV. Sols esperem ara que el procés judicial seguisca endavant, i que el PP assumisca la responsabilitat política que li pertoca i obligue a Fabra a retirar-se de la vida pública política, tal i com hauria d’haver fet fa anys”.

València, 21 de juliol del 2010
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario