lunes, 5 de julio de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

EUPV DEMANA MÉS INVERSIÓ EN INSTAL·LACIONS ESPORTIVES AL GRAU DE CASTELLÓ

Carmen Carreras, Coordinadora d’EUPV de Castelló, demana l’ampliació de les infraestructures esportives al Grau de Castelló. Considera que en aquests moments molts aficionats tenen problemes per a practicar el seu esport favorit i tenen que desplaçar-se.
La coordinadora critica que el Grau de Castelló no disposa de les infraestructures esportives necessàries per a cobrir la demanda de la població. Demana la construcció d’un poliesportiu que doni servei a la ciutadania, i permeta la pràctica de l’esport amb normalitat a la localitat.
La representant d’esquerres a Castelló apunta que les poques infraestructures que existeixen a la localitat marinera, “són habitualment utilitzades per els equips professionals per als seus entrenaments, i deixen poc lloc a la pràctica a nivell d’aficionat per part de la població en general”.
La portaveu d’EUPV dona com exemple, la situació de “molts practicants del futbol joves que han de desplaçar-se a altres poliesportius de la ciutat de Castelló, como el Chencho, amb la incomoditat i el trastorn per a les famílies, quan lo idoni seria que ho pogueren fer al seu poble”.
Carreras termina defensant que el Grau sofreix una mancança notòria en aquest àmbit, que podria ser remeiada amb un mínim de voluntat política, “aquestes iniciatives esdevindrien una eficaç forma de potenciar un oci més saludable i sa per a les noves generacions”, i termina afirmant que per desgràcia, “molts es veuen en aquests moments en problemes per a practicar el seu esport favorit a la seua localitat”.

Castelló, 05 de juliol de 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario