lunes, 26 de julio de 2010

Colectivo de Vila-real

ESQUERRA UNIDA DENUNCIA PINTADES D’ULTRADRETA A VILA-REAL

Manuel Vilar, coordinador d’EUPV de Vila-real, denuncia la proliferació de pintades feixistes i antidemocràtiques als carrers de Vila-real i demana al consistori, “un mínim esforç per fer-les desaparèixer, ja que donen una imatge nefasta de la nostra població”.

El coordinador demana al consistori municipal que neteje aquestes pintades que embruten les façanes i parets de la nostra localitat i donen una imatge de la nostra ciutat que res te a veure amb la realitat quotidiana de respecte entre diferents grups socials que poblen Vila-real.

El portaveu d’esquerres alerta i expressa la seua preocupació per la possible proliferació de grups a la nostra d’inspiració feixista, amb el seu rebuig a la democràcia i la igualtat entre totes les persones, independentment del seu sexe, raça o religió. “Aquestes idees reaccionaries i xenòfobes no tenen lloc a la nostra societat moderna i avançada, i representen el pitjor de l’esperit humà”, argumenta.

“En temps de crisi és quan aquests tipus de grups augmenten la seua propaganda, estigmatitzant i culpabilitzant de la mala situació econòmica, als immigrants i altres grups, amb fraseologia barata, i també és quan les institucions democràtiques mes atentes i en guàrdia deurien estar per evitar el seu creixement”, finalitza Vilar.



Castelló, 26 de juliol de 2010

GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA



No hay comentarios:

Publicar un comentario