lunes, 5 de julio de 2010

Comarques del Nord

Marina Albiol (EU): “El que és una crueltat és mantenir a Fabra com a president de la Diputació”

La diputada autonòmica d’EUPV ha manifestat que les declaracions del secretari general del PPCV, Antonio Clemente, en les que aquest assegura que jutjar ara a Carlos Fabra, quan acaba de ser intervingut, és una crueltat, “són d’un cinisme increïble. Clemente vol convertir a Fabra en un autèntic màrtir i ens pareix una vergonya, perquè el que veritablement és una crueltat és que després de tants anys en la situació judicial en la què es troba, encara ostente el càrrec de president de la Diputació.
Per a Esquerra Unida, les últimes declaracions dels dirigents del PP, defensant a Fabra, tant de Clemente com d’Esteban González Pons, “deixen molt clara l’estratègia que està fent servir el PP, la d’intoxicar a l’opinió pública i mostrar al president de la Diputació com un polític impolut perseguit per la justícia. Aquest escenari que ens presenta el PP resulta hilarant”, critica Albiol.
La diputada d’EUPV insta tant a Clemente com a González Pons “a mantenir-se en silenci, respectar els òrgans i el procés judicial i deixar que la Justícia actue d’una vegada per totes. Sembla que a tots dos i a la resta del PP se’ls oblida els greus delictes pels quals Fabra està imputat”.
Albiol conclou: “és vergonyosa la defensa a ultrança que està realitzant el PP de Fabra, intentant ara convertir-lo en un màrtir i perseguit per la Justícia. Tot açò acaba sent una burla per als castellonencs i castellonenques”.

València, 5 de juliol de 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario