lunes, 26 de julio de 2010

Comarques del Nord

Marga Sanz (EU): “La dignitat i honorabilitat del PP està sota mínims amb un president com Rajoy”

La coordinadora d’EUPV i diputada autonòmica ha afirmat que la defensa que ha fet Mariano Rajoy de Camps i Carlos Fabra “és absolutament indecent. El PP no assumeix cap tipus de responsabilitat política. Rajoy ha perdut el nord. Ni Maquiavelo li recomanaria al PP una estratègia de defensa del poder tan equivocada com la que està duent a terme, mantenint a personatges obscurs i llunyans de qualsevol tret de credibilitat, honorabilitat i transparència”.

Sanz afirma que resulta indigne “veure a Rajoy defensar a Camps com si res passara, i fer el mateix, amb la boca menuda, això sí, amb Carlos Fabra. No existeix ja en el PP cap rastre d’ètica ni cap assumpció de responsabilitat política”, lamenta.

La coordinadora d’esquerres considera que han de ser els votants del PP “i els seus militants els que exigisquen una depuració total del seu partit. S’ha demostrat que els dirigents del PP no són capaços d’actuar i el que estan fent és embrutar el nom de les institucions on tenen càrrecs polítics”.

València, 26 de juliol de 2010

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario