martes, 13 de julio de 2010

Comarques del Nord

EUPV DEMANA L’ALLIBERAMENT DE L’AP-7 AQUEST ESTIU PER A PAL·LIAR ELS PROBLEMES DE TRÀFIC A LA N-340

Marina Albiol, diputada d'EUPV, afirma que no renuncien a l’alliberament total de l’AP-7, però considera prioritari donar solució als problemes de mobilitat aquest estiu,“davant de la ineficàcia i la lentitud dels dos partits majoritaris en tractar els problemes de comunicació en les comarques del nord”.

La representant d’esquerres proposa l’alliberament aquest estiu de l’autopista en el tram Castelló-Benicàssim-Oropessa amb caràcter general i no solament per al tràfic pesant.

Albiol, critica que “tots i totes patim els problemes de circulació de la N-340, situació que es repeteix tots els anys amb l’arribada de l’estiu, sense que arribe una solució factible i duradora, aquesta seria una bona manera de pal·liar el problema de forma temporal”.

La diputada, estima que els costos d’aquesta liberalització parcial de l’autopista deurien estar coberts per la Generalitat i l’Estat. “Els ajuntaments afectats no poden assumir aquesta despesa, és necessària la intervenció d’altres administracions, més encara quan porten anys i anys sense donar solucions”.

Albiol, considera vergonyós que desprès de tant de temps amb la mateixa problemàtica, “sigue el PP o el PSOE, qui governa a Madrid, encara no se haja donat el pas tan necessari d’alliberar l’autopista, i els castellonencs i castellonenques hagen de patir dia darrere dia el caos de la N-340”.

La portaveu d’Esquerra Unida a les comarques del nord, acusa als dos partits majoritaris de reduir els problemes de la gent a una baralla partidista amb la intenció de desgastar a l’adversari polític i no centrar els seus esforços en solucionar-los realment.

Castelló, 13 de juliol del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario