sábado, 25 de septiembre de 2010

Comarques del Nord


ESQUERRA UNIDA ACUSA A COTINO D’OFEGAR DE FEM A LES COMARQUES DE CASTELLÓ

Marina Albiol, diputada d'EUPV, considera que no es possible que el conseller de Medi Ambient, Cotino i el vicepresident Aparici no diguen res, ni donen explicacions. Acusa a Cotino de deixament de les seues funcions, “és la seua responsabilitat com a gestors públics donar solucions i explicacions”.

Albiol recrimina que l'única solució aportada per Cotino, siga esperar la planta de Cervera, una planta de tractament que encara no ha començat ni a construir-se i que tardarà molts mesos en estar operativa. “Fins que arriba eixe dia, pareix que la política del Consell és que cadascú es busque les seues solucions, que del govern autonòmic no vindran”, afirma.

La diputada considera que el silenci dels responsables populars és la prova evident que no tenen “cap solució viable per al fem del nord de la província, ni s'han molestat mai en buscar-la”, i afegeix, “la situació actual es la conseqüència d'anys d'imprevisió, que ha deixat la província amb una manca d'infraestructures per tractar els residus urbans”.

A juí de la portaveu d'EUPV, el desgovern popular està provocant una guerra del fem amb sublevacions d'alcaldes i enfrontaments entre comarques. Els residus, per principi, han de ser tractats a la mateixa comarca on es produeixen, i continua, “si ací no és possible és per la incompetència i la falta de previsió del Partit Popular i del Consell, que estan generant una guerra del fem entre províncies que mai devia haver començat”.

Albiol considera que “és evident que el PP no té cap control sobre la situació i algú deuria assumir responsabilitats polítiques per la nefasta gestió que estem patint”, conclou.

Castelló, 24 de setembre del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario