jueves, 9 de septiembre de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA ACUSA AL PP DE FIRMAR EL CONTRACTE DE L’AEROPORT AMB UN ESTUDI FALS

Marina Albiol, diputada d'EUPV, considera una irresponsabilitat molt greu, que el Partit Popular signara un contracte amb l'empresa concessionària, que preveia 600000 viatgers solament el primer any, i ara ens diuen, a través de la consellera de turisme que solament augmentarà un 2% l'ocupació en les nostres comarques.

La diputada exigeix que el Consell explique les diferencies de xifres en les previsions, “perquè estem davant d'una manifesta manca de competència i de previsió que costarà molt cara”.

La representant de la formació d'esquerres afirma que des d'Esquerra Unida no entenen “com s'ha pogut aplegar a un acord amb l'empresa en la que es preveien 600000 viatgers el primer any, una xifra que s'ha demostrat completament irreal i unflada, i el pitjor de tot, cada viatger per sota aquesta previsió, ens costarà a tots el ciutadans i ciutadanes 6 euros”.

Albiol acusa al Partit Popular de jugar al Monopoli amb els impostos dels contribuents, “aquesta no és una manera seriosa de gestionar els diners, gastant sense cap mesura ni control, firmant contractes arreu, sense cap previsió fonamentada”, i continua recalcant que, “aquest projecte, ja ens a costat 140 milions d'euros, però gracies a les improvisacions del PP, ens costarà molt mes”.

“Amb el pas del temps es va conformant una realitat, que nosaltres des d'EUPV venim denunciant des de fa temps”, finalitza la portaveu a les comarques del nord, “l'aeroport de Castelló es convertirà en una empresa ruïnosa que hipotecarà les arques públiques, i tot, en benefici del sector privat, que serà l'únic que obtindrà guanys”.

Castelló, 09 de setembre del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario