miércoles, 22 de septiembre de 2010

Colectivo de Catellón

EUPV I PCPV ORGANITZAN UN ACTE EN DEFENSA DE LA VAGA GENERAL AMB ELS SINDICATS

Carmen Carreras, coordinadora local d'EUPV a Castelló, assenyala que des d'Esquerra Unida considerem que és el moment de fer els màxims esforços per a mobilitzar als treballadors i treballadores per que la vaga general siga tot un èxit.

L'objectiu de l'acte es apropar-se a la gent i donar a conèixer les raons de la vaga general i de la seva necessitat. Tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Castelló hui a les 19.00 hores. Contarà amb la presencia dels principals sindicats, CCOO, UGT, Intersindical i CGT i de la participació de dirigents d'Esquerra Unida i del PCPV.

“Estem parlant de drets molt bàsics, conquerits fa decennis per la classe treballadora en lluites molt dures, i que ara Zapatero ens vol arravatar sense cap mirament”, recalca Carreras, “és necessari conscienciar a la gent de la necessitat de paralitzar el país el pròxim dia 23 i d'eixir al carrer a protestar, és fonamental arribar als aturats i a tots els que estan patint la crisi”.

La portaveu d'Esquerra Unida considera que aquestes mesures tan lesives per a la classe treballadora “no són ni les úniques per a combatre la crisi ni són inevitables, existeixen altres solucions com les proposades per IU al congrés, que el govern no vol veure, sotmès a la voluntat del mercat i del bancs europeus”, critica.

“Des d'Esquerra Unida creiem que és el moment de fer els màxims esforços per a mobilitzar als treballadors i treballadores per que la vaga general siga tot un èxit i deixem ben clar a aquest govern socialista, que no estem disposats a transigir, que ha de rectificar, perquè no anem a parar”, termina assenyalant la coordinadora.

Castelló, 22 de setembre del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario