lunes, 27 de septiembre de 2010

Comarques del Nord


Els diputats d’EUPV se sumen a la Vaga General

Els tres diputats autonòmics d’EUPV, Marga Sanz, Lluís Torró i Marina Albiol, han presentat un escrit a la presidenta de les Corts Valencianes per comunicar-li la seua adhesió a la Vaga General del pròxim dimecres 29S i per a que aquesta tinga en compte els efectes retributius que puga tenir. “Tots els càrrecs públics d’EUPV cessaran la seua activitat habitual per a mostrar el recolzament a la vaga”, ha anunciat Sanz.

“Des d’EUPV en les Corts, hem presentat aquest comunicat perquè creem que el nostre lloc el pròxim dimecres està al carrer, mostrant la nostra oposició als retalls i la reforma laboral del Govern de Zapatero”, ha afirmat la dirigent d’esquerres.

 
Esquerra Unida participarà durant tota la jornada en les mobilitzacions de dimecres i estarà present també en les manifestacions per la vesprada, on assistiran la coordinadora d’EUPV, els diputats autonòmics i així com els càrrecs públics i militants de l’organització.
 
Sanz ha assenyalat que les mesures de retalls socials aprovades pel govern, la reforma laboral i el model especulatiu que ha precaritzat el mercat laboral “estan generant una minva dels drets socials i polítics. S’està debilitant l’estat del benestar i per això cal, ara més que mai, la convocatòria d’una vaga general. Esquerra Unida estarà al costat dels sindicats. Per a nosaltres, el 29-S suposa l’inici d’una sèrie de mobilitzacions que han de fer virar el govern de Zapatero fins l’esquerra”, ha assenyalat.
 
Esquerra Unida, a més, amb la voluntat de donar el recolzament total a la vaga i als sindicats, ha presentat també mocions de suport en tots els ajuntaments del País Valencià.

València, 26 setembre del 2010

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario