viernes, 3 de septiembre de 2010

colectivo de Castellon

CARRERAS CRITICA LA SITUACIÓ DE L’EDUCACIÓ A LA CIUTAT DE CASTELLÓ

Carmen Carreras, coordinadora local d'EUPV a Castelló, critica que els retalls del Conseller d'educació, Font de Mora, faran que la situació de l'educació publica a la ciutat de Castelló empitjore, “Mes barracons i massificació per a l’educació pública de la nostra ciutat”, comenta.

La coordinadora local critica . “Castelló necessita un fort impuls en matèria educativa, no més retalls per part d’un PP insensible amb les necessitats de les famílies castellonenques”, i assegura que les mesures posaran en perill “la ja precària qualitat de l’educació a la nostra ciutat, perquè l’educació pública mai ha sigut una prioritat del Partit Popular”.

Segons la portaveu local estem vivint una autèntica ofensiva contra l'educació pública, “a Castelló falten centres educatius, els xics i xiques han d'estudiar en barracons alguns dels existents es troben en un estat lamentable, les ràtios alumne-professor es trobaran aquest any fora de tota lògica, es retallen les beques i les inversions”, i afegeix, “i encara té la cara, Font de Mora, que la qualitat de l'ensenyament no disminuirà”.

Carreras critica que la situació de l'educació pública a la ciutat de Castelló, “molt deficitària desprès d'anys de mal govern del Partit Popular, no farà mes que empitjorar amb les mesures de l'actual conseller Font de Mora, completament identificat amb els interessos del sector privat”.

Castelló, 03 de setembre del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario