jueves, 2 de septiembre de 2010

Comarques del Nord

NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

ESQUERRA UNIDA DEMANA EXPLICACIONS AL PP PEL SEUS VINCLES AMB LUBASA

Marina Albiol, diputada d'EUPV, posa en dubte la legitimitat de les majories del Partit Popular.

La diputada autonòmica demana als dirigents del Partit Popular de Castelló, que donen les explicacions adients, sobre el finançament il•legal de las seva formació política amb els diners de Lubasa. “Però els populars en lloc de donar explicacions a la ciutadania, es dediquen a acusar a la policia d'emetre informes falsos i inventar conspiracions paranoiques, demostra el nivell moral al que ha aplegat aquest partit, ofegat per la corrupció”.

Albiol considera, que aquesta informació, inclosa en l'informe policial, no pot sorprendre a ningú que visca a Castelló i conega la realitat dels últims anys en matèria de contractació d'empreses des de les administracions públiques. “El domini de Lubasa era absolutament hegemònic, aquesta empresa es quedava la gran majoria dels contractes, ara sabem perquè, vendria al pèl un vell dit castellà, es de buen nacido ser agradecido”, afirma.

“Aquest finançament il•legal posa en qüestió la normalitat democràtica i els resultats electorals”, argumenta la portaveu d'EUPV a les comarques del nord, “sembla que la seua majoria va ser construïda a Castelló amb els bitllets d'una empresa privada que després es va veure afavorida, tot un exemple de conducta democràtica”, ironitza Albiol.

Castelló, 02 de setembre del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario