jueves, 30 de septiembre de 2010

Colectivo de Vila-real

ESQUERRA UNIDA EGIXEIX SABER EL DEUTE DE L’AJUNTAMENT VILA-REAL

Manuel Vilar, coordinador d'EUPV de Vila-real, critica que a Vila-real la ciutadania no sàpiga quants diners deu l'ajuntament. “El PP es dedica a maquillar xifres mentre continua gastant sense mesura”, i afegeix que aquest govern “està hipotecant les corporacions futures d'una manera escandalosa”.

El coordinador critica que el Partit Popular no vol donar les xifres reals de deute de l'ajuntament, per por que la gent conega el malbaratament dels contes públics que ha estat sotmès la hisenda municipal durant els últims anys. “Son experimentats maquilladors de dades, però a ningú al nostre municipi se l'escapa que estem en números rojos, i que la situació actual no pot durar”.

Per a Vilar, l'ajuntament té el deure de donar la informació a tots els ciutadans i ciutadanes de Vila-real, es un dret que en una democràcia com en la que vivim no es pot obviar, ni estar supeditada als interessos del partit de torn al govern.

El portaveu d'EUPV a Vila-real, considera que en un temps de crisi, amb molt atur al municipi, l'ajuntament en conte de promoure el treball, s'ha dedicat a gastar en assumptes poc necessaris

A juí del representant d'esquerres, cal un canvi de manera urgent en el govern de Vila-real i en la manera de gestionar els diners públics. “El PP ha demostrat no tindre mesura, gastant a mans plenes, hipotecant les corporacions futures, sense tindre cap tipus de consideració cap als contribuents”.

Castelló, 30 de setembre del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario