lunes, 27 de septiembre de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA DEMANA AL CONSELL ELS ESTUDIS CIENTÍFICS DEL PARANY

Marina Albiol, diputada d'EUPV, acusa a APAVAL d'argumentar sempre que les seues reclamacions estan avalades per estudis científics, “però ni nosaltres ni cap grup ecologista hem vist aquestos informes”.

La portaveu considera que el que hauria de fer APAVAL, en lloc de celebrar convencions, actes públics i reunions, amb l'única intenció de pressionar intolerablement al Govern de l'Estat i al Tribunal Constitucional, és mostrar públicament els famosos estudis científics que demostren que el parany no és massiu i és selectiu. “Encara estem esperant, perquè són pura propaganda, tots sabem el que és parany, un mètode de caça massiu i no selectiu, per molt que desinforme i intoxique aquesta associació”.

Albiol afirma que ja que no volen mostrar els suposats estudis científics que demostren que la pràctica del parany no és contraria a la normativa vigent, des de la seua formació política s'ha sol·licitat aquesta documentació al Consell, perquè d'una vegada per totes vejam que consisteix i mostrar que no tenen cap validesa científica.

La representant de la formació d'esquerres considera que els paranyers “continuaran caçant il·legalment aquesta tardor amb la connivència del Consell, com han fet els últims anys”, i finalitza, “des d'Esquerra Unida estarem atents per denunciar aquesta activitat que comporta la mort de milions d'aus, moltes d'elles protegides”.

Castelló, 27 de setembre del 2010

GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario