lunes, 13 de septiembre de 2010

Colectivo de Castellón

CARRERAS PROPOSA LA REHABILITACIÓ D’HABITATGES ANTICS PER A ESTUDIANTS

Carmen Carreras, coordinadora local d'EUPV a Castelló, proposa un pla d’adquisició d’habitatges, en les zones properes a la universitat, i signant un conveni de cessió amb la UJI.

La coordinadora proposa la rehabilitació d’edificis antics de Castelló, per al seu us per estudiants universitaris, ja que en l’actualitat les places públiques oferides són les 250 de la residència universitària, manifestament insuficients per a una universitat amb més de 13000 matrícules en el curs 2009/2010.

La portaveu d’Esquerra Unida a la ciutat de Castelló, argumenta que açò es podria dur a terme amb un pla d’adquisició d’habitatges, en les zones properes a la universitat, i signant un conveni de cessió amb la UJI, per a que sirguen gestionades com a habitatges per a estudiants.

La representant d’esquerres recorda que a Castelló tenim una universitat pública, la UJI, a la que acudeixen gran nombre de joves per a estudiar, molts d’ells de fora, que han de viure i residir a Castelló o voltants. “Cada vegada són més els alumnes, l’any passat es va registrar un augment d’un 5,25% de matriculacions, molts d’ells han recórrer al mercat lliure d’habitatge per a poder viure i estudiar ací, amb els problemes que comporta”.

“Molts propietaris estan poc inclinats a alquilar les seues propietats a estudiants, i han de conformar-se amb pisos en condicions precàries amb un lloguer molt elevat”, argumenta, “és necessari un impuls per part de les administracions, per facilitar a aquests estudiants un accés en condicions a una residència”.

Castelló, 13 de setembre del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario