miércoles, 22 de septiembre de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA CRITICA QUE EL CONSELL VEN LA CIUTAT DE LES LLENGÜES COM UN PARC TEMÀTIC

Marina Albiol, diputada d'EUPV, assegura que sota la direcció del PP, la Ciutat de les Llengües ja no és un projecte cultural, ja que s'ha pervertit la idea original. “El Consell ha reduït la cultura i la llengua a Castelló a un negoci privat amb l'especulació dels terrenys de l'aeròdrom”.

Albiol considera sorprenent que des de la Conselleria es parle de turistes, en lloc d'estudiants, ja deixa entreveure, que per al Partit Popular, aquest projecte es tracta més d'un parc d'atraccions, que d'un centre de cultura i d'aprenentatge de llengües. “Inclou cinemes, dofins, camp de golf i hotels de luxe, coses que res tenen que veure amb l’educació”, assegura la diputada.

Per a Albiol tot el que toca el Partit Popular degenera en tot el contrari, i demana que es respecte la idea original, “no era necessari un projecte d'aquestes dimensions faraòniques en un terreny amb 500.000 metres quadrats a primera línea de platja”, i apunta que, “per a fer un centre on s’estudien el castellà i el valencià no cal que hi hagen cinemes, ni dofins, ni hotels de luxe. Aquesta és la demostració de que l’únic objectiu del PP amb la ciutat de les llengües és especular amb els terrenys de l’aeròdrom i que el sector privat face un bon negoci”.

La representant d'esquerres considera que aquest es un altre projecte estrella del Partit Popular que mai veurem realitzat, “la ciutat de les llengües acumula més de 5 anys d'endarreriment, i encara no ha passat del plànol, dubtem que estiga per al 2017 com afirma el consell”. “El que si estem segurs és que ja ha costat un fum a les arques públiques en forma de sou per a Gimeno i de Màster Plan, una altra idea delirant del PP, com he pogut comprovar amb Mundo Ilusión, aquesta és la manera de treballar del nostre govern”, finalitza.

Castelló, 21 de setembre del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario