jueves, 16 de septiembre de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA CRITICA QUE EL CONSELL I FOMENT IGNOREN ELS RODALIES A VINARÒS

Marina Albiol, diputada d'EUPV, critica que en la reunió celebrada entre el Ministeri de Foment i la Conselleria d'Infraestructures, no es tractara en camp moment del Pla de Rodalies i l'extensió de les línies fins a Vinaròs. “Estan prenent el pèl a tots els castellonencs”, assegura, i reclama que el PP i el PSOE, “tingan sensibilitat d'una vegada per totes amb una necessitat real dels habitants del nord de la província”.

A juí d'Albiol de nou succeeix el mateix de sempre, “els partits majoritaris s'obliden del promès”, i considera que els culpables que el nord de la província no tinga rodalies, “són el PP i el PSOE, els dos partits amb responsabilitat de govern, sempre fan propaganda a favor i declaracions d'intencions, però mai ho porten a terme, després a l'hora d'actuar sempre prioritzen altres projectes molt més cars, com l'AVE”.

La representant d'esquerres considera que de del Consell i el Ministeri s’estan marginant als pobles i ciutats del nord de la província”, i assegura que l’anomenat estudi de viabilitat, “només va ser una manera de guanyar temps, perquè no tenen cap intenció real d'estendre la línia de rodalies a Vinaròs i el Baix Maestrat”.

La portaveu d'Esquerra Unida considera que els trens rodalies del nord de la província, “ja fa temps que no estan a l'agenda ni del Govern Central del PSOE, ni de del Consell en mans del PP, i la prova més palpable és que no van dedicar ni un sol minut en la seva reunió a tractar aquest problema, que arrosseguem en aquestes comarques des de fa massa anys”.

Castelló, 16 de setembre del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario