martes, 14 de septiembre de 2010

Comarques del Nord

EUPV EXIGEIX UNA RECTIFICACIÓ DAVANT L’ANUNCI DE PAS DE MERCADERIES PERILLOSES PEL GRAU

Marina Albiol, diputada d'EUPV, considera inadmissible i una greu irresponsabilitat que l'autoritat portuària es plantege el pas de mercaderies perilloses per l'accés nord del port. “Aquesta línia ferroviària passa pel mig del casc urbà, és una imprudència colossal”.

La diputada anuncia que va exigir responsabilitats i una rectificació pel que considera una manifesta falta de responsabilitat i una política inconscient, al permetre's des del port del Grau el pas de mercaderies perilloses. “No entenem que estan pensant”, i assegura que, “es pot estar infringint la llei al realitzar aquests tipus de transports pel mig d'una àrea habitada, com és el casc urbà del Grau de Castelló”.

La representant de la formació d'esquerres considera que en el seu moment, “ens van assegurar que no utilitzarien aquestes vies per al trànsit de productes perillosos, i ara ens adonem que volen fer tot el contrari i d'amagat, perquè ningú s'assabente, no tenen cap vergonya e interès en la gent d'aquesta localitat”.

La portaveu d'EUPV a les comarques del nord considera que, “tot el relacionat amb l’accés ferroviari nord del port és un desgavell des del principi”, i assegura, “aquesta línia mai hauria de travessar pel mig del poble, en la majoria de localitats les línies de ferrocarril van per fora del casc urbà per raons de seguretat, però ací en contra del bon seny no és així, i ara damunt de tot, volen permetre el pas de mercaderies perilloses”.

Albiol recorda que són més de 7 milions d'euros “malgastats” per l'autoritat portuària i el Consell en una infraestructura sense futur, a la que sempre s'ha oposat la ciutadania del Grau per considerar la seua ubicació un perill per a la gent. “El govern deu d'entendre que per damunt de la competitivitat del port, i el guanys econòmics esta la salut i la integritat física de les persones”, finalitza afirmant.

Castelló, 14 setembre del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario