viernes, 3 de septiembre de 2010

Comarques del Nord

ALBIOL RECORDA TANT AL PP COM AL PSPV QUE VAN VOTAR EN CONTRA DE LA GRATUïTAT DE L’AP-7

Marina Albiol, diputada d'EUPV, critica al PSPV i al PP per la seua actuació en el debat de l’alliberament de l’autopista. “Són declaracions de cara a la galeria, però no tenen intenció real de portar-les a cap”.

La representant d’esquerres recorda que tant el Partit Popular com els socialistes van votar al 2008 en Les Corts en contra d’una proposta d’Esquerra Unida d’alliberar l’autopista, “solament els interessa la problemàtica com a arma partidista i per omplir titulars, però quan aplega el moment decisiu dels fets no volen saber res”.

La portaveu d’EUPV a les comarques del nord critica que, de cara a la ciutadania i als mitjans de comunicació, “el PSPV i el PP reclamen la gratuïtat de l’ap-7, però estan enganyant a tot el món, perquè quan arriba el moment de votar sempre s’oposen”.

Albiol considera que la baralla electoral entre el PSPV i el PP està caient en l’esperpent, “ningú dels dos partits ha volgut ni ha tingut cap voluntat en els darrers anys de liberalitzar l’autopista”, comenta, “sempre tenen excuses a mà, si veritablement els dos partits majoritàries volgueren no hi hauria cap problema de donar solució als problemes de mobilitat a les nostres comarques”.

La diputada considera que tant el PSPV com el PP, estan prenent el pèl als ciutadans i ciutadanes de les comarques de Castelló, i estan utilitzant l’autopista per desgastar a l’adversari de cara a les eleccions del 2011, i no treballen en donar solucions al tràfic de la província”.

Castelló, 03 de setembre del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario