martes, 7 de septiembre de 2010

Comarques del Nord

ALBIOL EXIGEIX AL PARTIT POPULAR QUE ACLARISCA LA SEUA RELACIÓ AMB LUBASA

Marina Albiol, diputada d'EUPV, considera “fonamental” que el Partit Popular de Castelló done les explicacions pertinents de la seua relació amb Lubasa, i critica la tornada de Costa, “quan la policia l'apunta comal vincle entre les constructores i la seva formació política”.

La diputada acusa al Partit Popular de construir una “mafiocràcia” amb les constructores, “en la que es beneficien mútuament, sense tindre en compte la llei ni el respecte a les institucions democràtiques, en el més pur estil de les repúbliques bananeres. Les eleccions han sigut tacades per les corrupteles i els diners negres, amb els quals sembla que el PP ha sigut capaç de construir una majoria a Castelló, desvirtuant tot el procés”, critica.

La representant d'esquerres considera “inadmissible” que el Partit Popular “a aquestes altures es dedique a veure conspiracions i manipulacions per tot arreu, caient en el victimisme barat, i negant el que és evident per a tothom. El que ha de fer és donar explicacions d'una vegada per totes a la ciutadania, perquè el que està succeint és una autèntica vergonya”.

Albiol considera que aquesta informació, inclosa en l'informe policial, “no pot sorprendre a ningú que visca a Castelló i conega la realitat dels últims anys en matèria de contractació d'empreses des de les administracions públiques. El domini de Lubasa era absolutament hegemònic. Aquesta empresa es quedava la gran majoria dels contractes i ara comencem a saber perquè”, afirma.

Per a finalitzar, la diputada, considera “escandalós” que Ricardo Costa haja sigut readmès al Partit Popular “mentre el seu nom queda cada vegada més vinculat a la trama de corrupció”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario