viernes, 17 de septiembre de 2010

Comarques del Nord

EUPV DEMANARÀ EXPLICACIONS A COTINO PER LES OBRES EN LA SERRA D’IRTA

Marina Albiol, diputada d'EUPV, considera molt preocupant la denuncia presentada pel Gecen i reclamarà en les Corts que Cotino, done explicacions. “Perquè podem estar davant d'una clara agressió a un parc natural, i és el seu deure la conservació i la protecció d'aquest ecosistema protegit”, afirma.

La diputada interpel•larà al Conseller de medi ambient, Cotino, perquè aclarisca la denúncia presentada pel grup ecologista GECEN, sobre la construcció d'un complex hoteler dintre del Parc Natural de la Serra d'Irta, i la versió de l'edil d'urbanisme de Peníscola, que nega l'extrem.

Albiol recorda al Consell que la conservació i manteniment dels parcs naturals de les nostres comarques, són competència seua, i el seu deure actuar amb diligència per evitar qualsevol actuació que pose en perill la integritat d'aquest entorn protegit. “Si ens trobem davant d'un incompliment de la normativa del parc, es tractarà d'un cas realment greu, l'Ajuntament haurà d'assumir responsabilitats, per donar llicència d'obres i permetre aquest atac”.

A juí de la representant d'esquerres, la Serra d'Irta es troba des de fa anys amenaçada, “des de la instal•lació de grans antenes per vigilar la immigració, treballs de formigonatge al carrer de pebre, la construcció del projectat macroport esportiu de Peníscola, tot contribueix a degradar un entorn únic”, enumera i critica, que en moltes ocasions aquestes agressions, “ocorren amb la connivència del consistori local, que ho permeteix o mira cap un altre lloc”.

Castelló, 17 de setembre del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario