jueves, 16 de septiembre de 2010

Colectivo de Nules

COMENÇA L´ÚLTIM CURS DE LA “LEGISLATURA” I TOT CONTINUA IGUAL. VAGA GENERAL!!

Encara que parega mentida ja estem en setembre de 2010 i per tant comença ara l´últim curs d´esta “legislatura” municipal. Així, en pocs mesos estarem de nou elegint un nou Ajuntament. Sense dubte el temps passa molt de pressa i tanmateix tot continua igual. Des d´EU consideràvem ingenuament que un govern minoritari del PP es trobaria forçat a dialogar i consensuar amb la resta de grups municipals les decisions que determinen el futur del nostre poble. Davant de la manca de democràcia i transparència que sempre ha afectat al nostre ajuntament, teníem l´oportunitat des de l´oposició d´obligar al PP, als reis de l´obscuritat, a obrir les finestres i alçar les estores pudentes de Ca la Vila. Ni de lluny. Allò que ningú podia imaginar és que fóra el PSOE el que possibilitara la tranquilitat i la comoditat del PP a l´hora de seguir fent les seues polítiques antisocials, insostenibles, de privatització i destrucció dels serveis públics. La posició de debilitat inicial de Mario i companyia s´ha convertit, gràcies als regidors del PSOE, en una “minoria absoluta” fortíssima que els ha permés, i els permetrà fins a la fi, desenvolupar els seus objectius tranquilament. I els del PP han mort dos pardals d´un tir perquè el PSOE de Nules està completament dividit i desarticulat per les lògiques i comprensibles discrepàncies internes. L´esquerra social i política de Nules mereix una altra cosa.

Déiem que comença un nou curs i també ho fan els escolars de Nules, escolars que es trobaran una nova ampliació de barracons al Col·legi Pedro Alcázar. Recordem que des del PP de Nules, i també des de la Generalitat de Camps el “gurtelià”, porten més de quatre anys dient-nos que l´obra del nou col·legi serà una realitat en breu. Què entenen per breu?. Això sí, ara ens anuncien la primera pedra poc abans de les eleccions, la segon igual ni la fiquen. Eixe és el compromís de la dreta de tota la vida amb l´escola pública, el mateix que tenen amb la necessitat imperiosa de crear a Nules noves places per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys. Ells prefereixen continuar potenciant les escoles concertades per a que siguen mans privades les que s´enduguen els diners públics. Un clàssic neoliberal.

Un nou curs que també s´inicia amb noves concessions a mans privades de serveis públics fonamentals com la recollida de residus i la neteja viària. Una concessió que resultarà antieconòmica per als ciutadans de Nules, que ho pagaran als seus rebuts, i que evitarà la creació de nous llocs de treball. Llocs de treball que tampoc es crearan amb els 0 euros de fons propis que ha aportat l´Ajuntament de Nules per a contractar desocupats. Malgrat la propaganda oficial, que pretén insinuar que l´equip de govern de Nules ha aportat diners contra l´atur, la realitat ens parla d´una falta de compromís alarmant (0 euros), ja que el diners invertits procedeixen d´altres administracions.

Doncs bé, un nou curs amb les mateixes carències públiques de sempre, amb font de colorins inclosa, i amb una vaga general convocada per al 29 de setembre. Una vaga que deuria paralitzar el país per evitar la major agressió que ha patit la classe treballadora als últims decennis. Que no paguen la crisi aquells que no l´han provocat i que són la majoria de la població. És un objectiu irrenunciable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario