lunes, 6 de septiembre de 2010

Comarques del Nord


Us adjuntem una foto de la seu d’Esquerra Unida de Castelló, on s’ha posat un cartell per fer el “compte enrere” dels dies que falten per a que Carlos Fabra vage a declarar davant del jutge per la seua imputació en el delicte de frau fiscal, amb la Diputada d’EUPV en Les Corts, Marina Albiol i la Coordinadora d’EU-Castelló, Carmen Carreras.

La diputada d’Esquerra Unida, Marina Albiol ha comentat que compten els dies que falten per a que comence a fer-se justícia. “El Cas Fabra porta més de set anys en el jutjat i els ciutadans i ciutadanes de Castelló ja tenim moltes ganes de que es faça el judici i hi haja una sentència”.

“Amb aquesta pancarta únicament volem expressar la necessitat de que es faça justícia i de que s’aparte a aquelles persones que suposadament han utilitzat el seu càrrec polític per engreixar els seus comptes bancaris”

Albiol assegura que tindre al President de la Diputació de Castelló declarant en els jutjats per delictes de corrupció “és una autèntica vergonya per a la institució i per al Partit Popular, per això Carlos Fabra tindria que deixar el seu càrrec abans del dia 23 de setembre”.

6 de setembre de 2010

GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

__._,_.___

__,_._,___

No hay comentarios:

Publicar un comentario