lunes, 27 de septiembre de 2010

Colectivo de vila-real

ESQUERRA UNIDA DEMANA MAJOR SEGURETAT EN LES VIES DE FERROCARRIL DE VILA-REAL

Manuel Vilar, coordinador d’EUPV de Vila-real, considera un evident perill que en molts llocs del recorregut del ferrocarril, siga molt fàcil accedir a les vies, i demana es posen les mesures necessàries per impedir imprudències.

"En aquestos moments es molt fàcil accedir a les vies de ferrocarril des de molts punts al llarg del tram que discorre pel casc urbà", assegura el Coordinador. “En molts llocs les proteccions per impedir que alguns temeraris intenten travessar les vies per llocs inapropiats o estan deteriorades o són inexistents”.

Per a Vilar aquesta manca de seguretat és potencialment perillosa pels xiquets i xiquetes que no tenen tanta consciència del perill com els adults i poden accedir per diversió i per a jugar. “Molts xiquets viuen al costat del ferrocarril, i ho tenen ben fàcil, això és un perill evident”, argumenta.

El representant demana mesures urgents que augmenten la seguretat dels ciutadans i ciutadanes de Vila-real i eviten accidents, que al tractar-se de trens, "ben bé, poden ser mortals". “Amb el manteniment de la tanca, i la seua col•locació en els trams on falta, l’accés seria molt més complicat, i dissuadiria a molts, que imprudentment, es juguen la vida tots els dies, creuant per llocs no permesos”, finalitza.

Castelló, 27 de setembre del 2010

GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario