jueves, 9 de septiembre de 2010

Colectivo de Castellón

CARRERAS: “EL PP POSA ENTREBANCS A LA FORMACIÓ DELS CASTELLONENCS EN UN CONTEXT D’ATUR AMB ELS RETALLS A L’EOI”

Carmen Carreras, coordinadora local d'EUPV a Castelló, considera una incoherència l'actuació del PP en l'Escola Oficial d'Idiomes de Castelló, retallant els grups i excloent 800 persones, reduint d'aquesta forma les possibilitats de formació de la gent, quan hauria de ser al contrari en un context de crisis i atur.

La coordinadora acusa al Partit Popular de ser insensible als interessos dels castellonencs i castellonenques, retallant els estudis de l'Escola Oficial d'Idiomes, quan cada vegada són mes demandants per la ciutadania.

La representant d'esquerres a Castelló, critica la falta de recolzament del Partit Popular en la formació de les persones de Castelló, “ens trobem en tems de crisi, amb moltes persones a l'atur, buscant desesperadament un treball, és en aquest moment quan la formació és més important potenciar-la, per lluitar eficaçment contra l'atur, quan el partit popular la retalla”.

Carreras recrimina que les 800 persones que volen estudiar un idioma i s'han trobat fora en el procés d'admissió, “no tindran més remei que anar a centres privats d'idiomes i pagar matrícules molt més cares, cosa que simplement molts no es poden permetre en el context econòmic que ens trobem”.

La coordinadora assenyala que ja ha traslladat l'assumpte al seu grups a les Corts per al seu tractament, “perquè no té cap sentit des de cap punt de vista retallar un servei educatiu amb una enorme demanda i molt necessari a la nostra ciutat”.

Castelló, 09 de setembre del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario