lunes, 12 de abril de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ALBIOL: “EL PP DE CASTELLÓ HA D´ASSUMIR RESPONSABILITATS PER MENTIR EN EL CAS GÜRTEL”

Marina Albiol, diputada d'EUPV, considera un insult a la ciutadania que el PP de Castelló mentira descaradament en negar cap vinculació amb la trama Gürtel, com ha quedat demostrat, en alçar-se el secret de sumari. “D'açò es deriven necessàriament responsabilitats polítiques, ens trobem davant un fet molt greu”

La diputada exigeix responsabilitats polítiques davant l'evidència que Carlos Fabra i el PP castellonenc van mentir quan van afirmar que no havien tingut cap tracte amb la trama Gürtel. “Un representant públic no pot mentir descaradament en un assumpte tan important i seguir en la política com si res haguera passat”.

Per a Albiol el sumari no sols demostra que existia una relació, sinó que aquesta era estreta i prolongada en el temps, “això fa olor a podrit, el PP ha d'explicar perquè va mentir als ciutadans i ciutadanes quan va negar tota relació amb Correa i la seua xarxa”.

La representant d'esquerres considera que el PP es troba obcecat a destruir la imatge política de Castelló, amb “Fabra imputat per diversos delictes i les noves revelacions del sumari Gürtel sobre relacions res clares amb la xarxa Orange Market” i sentència que Castelló no mereix una classe política com la que representa el PP, “unida a la mentida i la corrupció”.

Castelló, 12 d'abril del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario