martes, 6 de abril de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ALBIOL: “FABRA HAURIA D’ABANDONAR LA PRESIDÈNCIA DEL PP PROVINCIAL I SER EXPULSAT DEL PARTIT”

Marina Albiol, diputada d’EUPV, considera incomprensible la inacció del PP davant un cas tan greu de corrupció com el cas Fabra. “Mentre el PP de Rajoy i Cospedal elabora codis de bona conducta i parla de compromís d'exemplaritat, a Castelló la justícia demostra la irregularitat dels comptes del seu President Provincial”.

La diputada d'esquerres considera la posició de Carlos Fabra s'està fent cada dia més insostenible, i que encara que molt lentament, “les dades que van sent revelats del cas, reforcen cada dia la postura que ha defensat contra vent i marea la meua formació política i van acorralant el president de la diputació” i afegeix que s'ha donat un salt qualitatiu, “Fabra ha d'exposar davant el jutge d'on ha eixit els 5,3 milions que ha ingressat, origen que sempre s'ha negat a aclarir davant l'opinió pública”.

Segons el parer de la diputada les noves revelacions, fan insostenibles les posicions dels alts càrrecs del PP estatal, “han de prendre cartes en l'assumpte, i expulsar Carlos Fabra del seu partit si no explica d'on procedeix aquesta enorme fortuna que ha anat atresorant en els últims anys, o quedar com a còmplices de la corrupció que esguita Castelló”.

Albiol considera que el PP deu una explicació a la ciutadania de perquè “recolzen i mantenen en el càrrec a un home com Fabra, quan ja ha quedat demostrat la irregularitat dels seus comptes” i afegeix que mentre a “altres per menys els han suspès de militància, Fabra sembla intocable, ni tan sols li demanen explicacions”.

Castelló, 06 d’abril de 2010
GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario