sábado, 17 de abril de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ALBIOL: “EL PP HA DE CENTRAR-SE EN DONAR SOLUCIÓ A LA CRISI I NO EN LA SUCCESSIÓ DE FABRA”

Marina Albiol, diputada d'EUPV, critica que Martínez i Aparici estiguen més interessats en consolidar la seua hegemonia dins de la Diputació que en treballar per a la ciutadania i donar solucions als greus problemes de Castelló. “En contra del parer de Fabra, que vol imposar el seu propi candidat a President de la Diputació”.

Albiol considera depriment l'actuació del Partit Popular de Castelló, “mentres en les nostres terres la desocupació es dispara i superem les alarmants xifres de 60000 parats i les relacions de la Diputació amb Gürtel ixen a la llum, els populars només tenen temps per a les seues lluites intestines per aconseguir el tron vacant de Fabra”.

“El seu únic interés per Castelló és el seu profit personal i omplir les seues ambicions de nous virreis de la Diputació, i no a donar resposta a les necessitats de la gent comuna, immersa en una crisi econòmica que no han provocat”, critica la representant d'esquerres, i adverteix que “conforme s'acosten les eleccions més creixerà la lluita, i més desatesa tindran les seues verdaderes obligacions”.

Segons el parer de la diputada és alarmant la intenció de Fabra d'imposar el seu sucesor en el càrrec de President de la Diputació, “denota una falta de cultura democràtica preocupant”, i afegeix, “es prepara un gran lluita pel poder a la Diputació entre Fabra, Aparici i Martínez, el segur perdedor, será Castelló”.

“Ho mires per on ho mires, els possibles successors de Fabra, Aparici i Martínez, no afegiran salut democràtica a la Diputació” acaba afirmant la diputada, “són coneguts per col•locar familiars, el primer imputat per un cas d´abocaments tòxics, el segon per vetar als mitjans de comunicació i utilitzar l'advocacia de la Diputació com el seu servei privat, tot un historial impol•lut per als que pretenen ostentar càrrec tant important”.

Castelló, 17 d´abril de 2010
GABINET DE PREMSA D´ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario