sábado, 3 de abril de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ALBIOL EXIGEIX QUE NO ES SUBVENCIONEN LES LITURGIES DE LA SETMANA SANTA AMB DINERS PÚBLICS

Marina Albiol, diputada d’Esquerra Unida, considera que cal separar el que són actes de caràcter popular o cultural del que són actes purament litúrgics

La diputada d’Esquerra Unida, Marina Albiol, considera que els diners públics no poden servir per a subvencionar activitats purament religioses, exclusives d’una de les confessions que existeixen actualment al nostre País. “Els ajuntaments i les Diputacions han de representar a tota la ciutadania i no poden generar greuges comparatius entre les diferents confessions subvencionant les activitats religioses de l’església catòlica i no de les altres”.

Albiol considera que cal separar el que són actes de caràcter popular o cultural del que són actes purament litúrgics. “Amb els diners públics s’ha de fomentar la cultura i les activitats de caràcter popular que es fan aquestos dies a molts pobles de les nostres comarques, però mai qüestions purament religioses”.

La diputada assegura que des d’Esquerra Unida respectem absolutament els actes que celebra l’església catòlica els dies de Setmana Santa, “però considerem que aquestos no poden ser sufragats amb els diners de tots els ciutadans i ciutadanes. Vivim en un Estat laic, i per tant les activitats religioses han de ser sufragades per els propis creients o practicants de les diferents confessions”.

Castelló, 3 d’abril de 2010
GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario