lunes, 26 de abril de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ALBIOL EXIGEIX AL CONSELL QUE ES PRONUNCIE SOBRE MUNDO ILUSIÓN

Marina Albiol, diputada d'EUPV, exigeix al Consell que definisca d'una vegada per sempre que va a fer amb Mundo Ilusión, amb aquest fi s'han registrat diverses preguntes dirigides al Conseller Gerardo Camps. També adverteix que el seu grup no tolerarà que es convertisca en un nou desaigüe de diners públics com va ocórrer amb Terra Mítica.

Assenyala que el seu grup ha presentat una sèrie de preguntes en els Corts. “Portem 11 anys amb el conte de Mundo Ilusión, sense que s'haja avançat un mil•límetre, es hora de que el desestimen d´una vegada per totes”.

La diputada té clar que si no fóra per les pressions del PP de Castelló, amb Fabra al davant, aquest projecte ja fa temps que haguera sigut descartat pel Consell, “ha sigut l'obcecació personal del President de la Diputació i les seues velades amenaces, les que mantenen Mundo Ilusión”.

Albiol comenta que la postura del seu partit sempre ha sigut clara, “continuem pensant que Mundo Ilusión no té cap sentit, tot apunta que serà un fracas econòmic” i afegeix, “la nostra postura queda avalada per experiències anteriors que ens donen la raó”, referint-se a Terra Mítica.

La representant d'esquerres urgeix al Consell a què definisca que va fer amb els 800000 metres quadrats cedits, “porten marejant la perdiu massa temps amb Món Il•lusió, amb canvis constants d'opinió, és hora definisquen la seua posició d'una vegada”, afirma.

La diputada adverteix que la seua formació s'oposarà a que el Consell pose un euro per a portar endavant aquest parc, com exigeixen molts empresaris i alcaldes del PP, “tots els diners públics que s'utilitzen a subvencionar aquest parc se n'aniràn al clavegueram, la iniciativa l'han de prendre les empreses privades interessades, ja està bé que l'administració salve pèssims negocis a compte de la butxaca dels contribuents”.

Castelló, 26 d'abril del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario