miércoles, 10 de febrero de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

Albiol (EU): “PSPV i BLOC actuen amb hipocresia posant-se sota la bandera de l’ecologisme però defensant el parany”

La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, considera “fals i hipòcrita” l’actitud del PSPV i del Bloc respecte la defensa que ambdós mantenen de la caça amb parany, “una pràctica absolutament indiscriminada i il•legal i que resulta vergonyós que aquestos dos partits la defensen, sobretot quan habitualment estan desplegant la bandera de l’ecologisme”, critica.

Albiol recorda que Esquerra Unida “sempre ha mantingut coherència sobre aquest tema i considerem que aquest tipus de cacera ha de ser totalment suprimida. Nosaltres sí estem veritablement al costat dels ecologistes i rebutgem qualsevol acord sobre el parany. La pràctica ha de ser il•legal i punt”.

Per a Esquerra Unida, resulta “patètic que el PSPV es desmarque del PSOE estatal en un tema com aquest en compte de fer-ho en la proposta de retardar l’edat de la jubilació. Això demostra que tant el PSPV, com el Bloc, són més pareguts al PP que a l’esquerra que de veritat defensa el medi ambient i els drets dels treballadors”, argumenta Albiol. València, 10 de febrer de 2010

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario