martes, 2 de febrero de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ALBIOL DEMANA ALS DIPUTATS DEL PSPV QUE ES PRONUNCIEN, DAVANT DE DE LA VEGA, SOBRE LA JUBILACIÓ ALS 67 ANYS

Marina Albiol, diputada d’EU: “Es absurde voler allargar la jubilació fins als 67 anys mentre a aquestes comarques hi ha més de 50.000 persones sense treball”

La diputada d’Esquerra Unida en Les Corts Valencianes demana als diputats i diputades del PSPV que aprofiten la visita de Mª Teresa Fernández De la Vega i Leire Pajín a Castelló per a exigir que no continuen amb la proposta de allargar la jubilació fins als 67 anys.

Albiol assegura que aquesta és una proposta que xoca frontalment amb la necessitat d’incorporar a la gent jove al mercat laboral, i recorda que Castelló és la província de tot l’Estat on més ha pujat l’atur els últims mesos. “Es absurde voler allargar la jubilació fins als 67 anys mentre a aquestes comarques hi ha més de 50.000 persones sense treball, moltes d’elles joves i en plena forma per a treballar”.

La diputada d’Esquerra Unida considera que aquesta proposta del Govern Central és “una proposta digna de la dreta més reaccionaria” i que els càrrecs públics del PSPV, avui davant de De la Vega deurien “demostrar si estan defensant als treballadors i treballadores de Castelló, o simplement són diputats o diputades per a defensar allò que diu el seu partit des de Madrid”.

Albiol considera que aquest és un retall de drets dels treballadors i treballadores, “des d’Esquerra Unida estem frontalment en contra d’aquesta proposta i si és necessari eixirem al carrer per denunciar les polítiques de dretes del Govern de Zapatero”.

1 de febrer de 2010

GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario