sábado, 27 de febrero de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

Marina Albiol (EU): “És el món al revés, qui denunciem la corrupció acabem als jutjats”

La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, ha valorat d’aquesta manera el anunci del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) d’obrir diligències per investigar la denúncia presentada pel president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, contra la pròpia Albiol a qui acusa d’un delicte d’injúries i calumnies pel repartiment d’unes enganxines còmiques durant les Festes de la Magdalena de Castelló en les què apareixia Fabra vestit de presidiari i l’eslògan “Fabra a la presó”. Albiol ha qualificat de “llastimòs que en un cas com aquest la Justícia siga més ràpida que en els nombrosos pressumptes delictes que se l’imputen a Fabra”.

La diputada d’EUPV ha afirmat que aquesta denúncia del president de la Diputació “no va a fer-nos canviar ni el més mínim en la nostra lluita diària contra la corrupció, sinó que tot el contrari, va a donar-nos més força encara per a continuar amb la crítica i la denúncia pública de que Fabra ha d’estar fora de qualsevol càrrec públic pels nombrosos casos de pressumpta corrupció en els què està imputat”.

No és la única ocasió en la què un membre d’Esquerra Unida és portat als tribunals “per personatges als quals nosaltres hem denunciat i criticat públicament. Cal recordar a l’alcalde de Seseña, Manuel Fuentes, qui ha estat denunciat per El Pocero, també per injúries i calumnies. És el món al revés, qui denunciem la corrupció acabem als jutjats mentre els pressumptes corruptes continuen intocables”, lamenta.

València, 26 de febrer de 2010

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario