martes, 16 de febrero de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ALBIOL: “FABRA NO DEURIA ESTAR TAN FELIÇ QUAN ENCARA ESTÀ IMPUTAT PER VARIES CAUSES”

Marina Albiol, diputada d’EUPV: “El fet que Carlos Fabra porta molts anys actuant d’una manera antidemocràtica, caciquil i amb enxufismes és una cosa innegable que mai es sobreseurà”.

La diputada d’Esquerra Unida, Marina Albiol, considera que Carlos Fabra no deuria estar tan feliç i animat, després del sobreseïment de la causa que l’investigava per falsedat documental, com ha declarat ell mateix, “ja que encara té pendent amb la justícia varies causes molt greus, de tràfic d’influències, suborn, negociacions prohibides i frau fiscal”.

Albiol recorda que hi ha molts fets damunt la taula que encara estan investigant-se, com les declaracions dels seus xofers sobre els ingressos que feien als bancs o els 600.000 euros que sembla que no va declarar a Hisenda. “I en totes aquestes causes judicials el que demanem es celeritat per a poder tindre una sentència quan abans millor”.

La diputada d’Esquerra Unida considera que les actuacions del president de la Diputació de Castelló estan en entredit des de fa molt de temps i que “aquesta decisió de la justícia no implica en cap cas una absolució política. Que Carlos Fabra porta molts anys actuant d’una manera antidemocràtica, caciquil i amb enxufismes és una cosa innegable, que mai es sobreseurà”, ha afegit.

Albiol assegura que molts dels “delictes” de Fabra són molt difícils de demostrar pels tribunals, com per exemple la seua xarxa de favors teixida per tindre vots captius o la seua sorts en la loteria, “però la ciutadania ja té un judici clar de les seues actuacions i esperem que li ho facen pagar a ell i a tot el Partit Popular en les urnes”.


No hay comentarios:

Publicar un comentario